BELSŐÉPÍTÉSZETI KONZULTÁCIÓ

Érzel magadban elegendő lendületet, hogy mindent kitalálj és készséget, hogy ezt a projekt során a kivitelezővel megvalósíttasd, a termékeket beszerezd, de mégis szükséged van belsőépítész tervezői útmutatásra, hogy még véletlenül se hozz visszafordíthatatlan döntéseket, ami aztán később megnehezíti ingatlanod ésszerű használatát?

 

Elakadtál valamilyen belsőépítészeti témában, nem tudsz dönteni több termék között,  láttál egy terméket, amit nem tudod honnan szerezz be?

 

Tanácsadás soránbelsőépítészeti kérdéseidre adok választ, igény szerint termékeket és beszerzési helyeket ajánlok. Megmutatom, hogyan tudod a lehető legjobban kihasználni a tereket az ingatlanodban.

 

Ha már zajlik a kivitelezés segítelek, hogy még időben elkerüld a legfájdalmasabb kivitelezési hibákat és az építkezés életed egyik legjobb élményévé váljon.

 

Ha úgy látjuk, hogy további egyeztetésekre van szükséged tovább segítelek álmaid ingatlanának megvalósításában egyedi igényeid alapján összeállított tervezési csomag keretein belül.

A tanácsadás 1 órás intenzív konzultációt tartalmaz, amely során szakmai tudásom legjavával támogatlak és tovább lendítelek álmaid ingatlanának megvalósítása felé;  ezalatt az alkalom alatt skicceket készítek, anyagokat, termékeket javaslok, megválaszolom a kérdéseidet.

Ez a szolgáltatás 1 órás online zoom vagy helyszíni konzultációt tartalmaz Budapesten

online konzultáció |  helyszíni konzultáció Budapesten: 40.000 Ft /  1 óra

Amennyiben szeretnél velem konzultálni kérlek, emailben vedd fel velem a kapcsolatot, hogy az aktuális kapacitásomról tájékoztatni tudjalak.

Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatának tagja vagyok,

tervezési munkámat okl. építészmérnök MSc. végzettséggel,

építész és belsőépítész tervezői jogosultsággal végzem:

tervezői jogosultságom száma: É-01-6704 | BÉ 01-6704

arról, hogy ki és mit tervezhet ezekben a bejegyzéseimben olvashatsz bővebben:

Te tudod, hogy mikor, milyen tervezőre van szükséged?

Az ingatlanod a legnagyobb értékű vagyonod, miért kockáztatnád?!

RÓLAM
Otthonteremtőknek és üzleti befektetőknek mutatom meg az ingatlanjaikban rejlő lehetőségeket, olyan tereket hozok létre, amelyik egyszerre nyújtanak élményt és mesélik el a történeteiket, amelyek amellett, hogy szépek, műszakilag is megvalósíthatók. Portfóliómat belsőépítészeti munkák alkotják.  Tevékenységem kiterjed a magán- és a vállalati megbízásokra. Lakások, családi házak és vendéglátó egységek tervezése mellett portfolióm részét képezi az oktatási, sport, egészségügyi létesítmények és közintézmények belső tereinek tervezési munkái is.
KAPCSOLAT
studio@lucavarga.hu
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Minden jog fenntartva © Varga Luca 2022