konzultáció

Elakadtál valamilyen belsőépítészeti témában, nem tudsz dönteni több termék között,  láttál egy terméket, amit nem tudod honnan szerezz be? Érzel magadban elegendő lendületet, hogy mindent kitalálj és készséget, hogy ezt a projekt során a kivitelezővel megvalósíttasd, a termékeket beszerezd, de mégis szükséged van belsőépítész tervezői útmutatásra, hogy még véletlenül se hozz visszafordíthatatlan döntéseket, ami aztán később megnehezíti ingatlanod ésszerű használatát? 

Tanácsadás során kisebb belsőépítészeti kérdésekre adok választ, igény szerint termékeket és beszerzési helyeket ajánlok, tér kapcsolatokat és a bútorozás kialakítására adok javaslatot, ha már zajlik a kivitelezés felmérülő kérdésekre megoldásában segítelek. Ha úgy látjuk, hogy további egyeztetésekre van szükséged egyedi igényeid alapján összeállított tervezési csomag keretein belül tudlak tovább segíteni. 

Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatának tagja vagyok, tervezési munkámat építész és belsőépítész tervezői jogosultsággal végzem: É-01-6704 | BÉ 01-6704

A tanácsadás 1 órás intenzív konzultációt tartalmaz, amely során szakmai tudásom legjavával támogatlak és tovább lendítelek álmaid ingatlanának megvalósítása felé;  ezalatt az alkalom alatt skicceket készítek, anyagokat, termékeket javaslok, megválaszolom a kérdéseidet.

Ez a szolgáltatás 1 órás online zoom vagy helyszíni konzultációt tartalmaz.

online konzultáció | 60.000 Ft+ÁFA /  1 óra

helyszíni konzultáció Budapesten  | 70.000 Ft+ÁFA /  1 óra