otthonteremtők

a legfontosabb kérdések 

budai loft lakásátalakítás belsőépítészet varga luca

szeretettel köszöntelek

 

Varga Luca vagyok,

okl építészmérnök, belsőépítész.

Több, mint 10 éve foglalkozom épületek tervezésével, ezalatt az idő alatt több, mint 75.000 négyzetméternyi épület építészeti és belsőépítészeti terve ment át a kezeim között.

Tervezési folyamat során erősségem a térstruktúrák teljes személyre szabása és újragondolása. Munkáim során az esztétikai megjelenés mellett a műszaki megvalósíthatóságra, gazdaságosságra és a minőségi, időtálló anyagok használatára kiemelt hangsúlyt fektetek, úgy gondolom, hogy ez az egyik kulcsa a hosszú távon is jól használható terek megalkotásának.

A tervezés mellett meghívott oktatóként a BME Lakóépülettervezési Tanszéken és a KREA Kortárs Művészeti Iskolában több, mint 10 félévig belsőépítészeti tervezést, belsőépítészeti anyagtant és épületszerkezettant oktatam.

Megmutatom, hogy vágj bele az otthonteremtésbe úgy, hogy a teljes folyamat élmény legyen és a beköltözéskor azt érezd, hogy az ingatlanodból valóban kihoztad a maximumot és igazán a tiéd az otthonod! Készen állsz?

év tervezési tapasztalat
0 +
tervezett m2
0 +
projekt
0 +

Az otthonod az a hely, ahonnan minden reggel elindulsz és ahova minden este megérkezel, ezért nálam minden tervezési folyamat Veled kezdődik és azzal, hogy Te ki vagy.

Egy jó tér inspirációt, erőt, magabiztosságot ad számodra és Téged támogat.

Sokkal drágább többször átmeneti és átgondolatlan megoldásokkal kialakítani egy otthont mint egyszer személyre szabottan, gondosan megtervezni.

 

 

Most először osztom meg Veled azokat a kérdéseket, amiket minden hozzám forduló Otthonteremtőnek felteszek, hogy megismerjem, mielőtt belevágunk a belsőépítészeti tervezésbe.

 

A kezedbe adok egy csomó olyan információt, ami alapján olyan lehet az otthonod, ami teljes egészében rád van szabva és ahol valóban jól érzed magad.

 

Úgy fogsz belekezdeni az otthonteremtésbe, hogy pontosan ismered az elvárásaidat és a beköltözéskor azon kaphatod magad, hogy minden úgy és ott van ahogy vágytál rá!

 

Tudni szeretném hogyan kezdjek hozzá az otthonteremtéshez!

RÓLAM
Otthonteremtőknek és üzleti befektetőknek mutatom meg az ingatlanjaikban rejlő lehetőségeket, olyan tereket hozok létre, amelyik egyszerre nyújtanak élményt és mesélik el a történeteiket, amelyek amellett, hogy szépek, műszakilag is megvalósíthatók. Portfóliómat belsőépítészeti munkák alkotják.  Tevékenységem kiterjed a magán- és a vállalati megbízásokra. Lakások, családi házak és vendéglátó egységek tervezése mellett portfolióm részét képezi az oktatási, sport, egészségügyi létesítmények és közintézmények belső tereinek tervezési munkái is.
KAPCSOLAT
info@lucavarga.hu