BELSŐÉPÍTÉSZETI KONZULTÁCIÓ

Érzel magadban elegendő lendületet, hogy mindent kitalálj és készséget, hogy ezt a projekt során a kivitelezővel megvalósíttasd, a termékeket beszerezd, de mégis szükséged van belsőépítész tervezői útmutatásra, hogy még véletlenül se hozz visszafordíthatatlan döntéseket, ami aztán később megnehezíti ingatlanod ésszerű használatát?

Elakadtál valamilyen belsőépítészeti témában, nem tudsz dönteni több termék között,  láttál egy terméket, amit nem tudod honnan szerezz be?

Belsőépítészeti tanácsadás során a kérdéseidre adok választ, igény szerint termékeket és beszerzési helyeket ajánlok. Elmondom, hogyan tudod a lehető legjobban kihasználni a tereket az ingatlanodban.

Ha már zajlik a kivitelezés segítelek, hogy még időben elkerüld a legfájdalmasabb kivitelezési hibákat és az építkezés életed egyik legjobb élményévé váljon.

Ha úgy látjuk, hogy további egyeztetésekre van szükséged tovább segítelek álmaid ingatlanának megvalósításában egyedi igényeid alapján összeállított tervezési csomag keretein belül.

60 perces konzultáció Budapesten vagy online és 1 db emailes utánkövetést a konzultációt követő 30 napban. A tanácsadás  során szakmai tudásom legjavával támogatlak és tovább lendítelek álmaid ingatlanának megvalósítása felé;  ezalatt az alkalom alatt megoldásokat, anyagokat, termékeket javaslok, megválaszolom a kérdéseidet. Tervrajzokat nem készítek.

Ez a szolgáltatás 1 órás online zoom vagy helyszíni konzultációt tartalmaz Budapesten

online konzultáció |  helyszíni konzultáció Budapesten: 55.000 Ft (AAM)/  1 óra

Amennyiben szeretnél velem konzultálni az alábbi linken válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

  • A konzultáció Budapesten személyesen, vagy online történik, Google Meet alkalmazásban.
  • A konzultáció előtt emailben felveszem veled a kapcsolatot és küldök egy kérdéssort, ami segíti, hogy megismerjelek, felkészülhessek.
  • A konzultációt tartalmaz 1 db után követést, a konzultációt követő hónapban, amelynek során lehetőséged van 1 db emailben további kérdéseket feltenni. 1 után követésre maximum 1 órát szánok.

Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatának tagja vagyok,

tervezési munkámat okl. építészmérnök MSc. végzettséggel,

építész és belsőépítész tervezői jogosultsággal végzem:

tervezői jogosultságom száma: É-01-6704 | BÉ 01-6704

arról, hogy ki és mit tervezhet ezekben a bejegyzéseimben olvashatsz bővebben:

Te tudod, hogy mikor, milyen tervezőre van szükséged?

Az ingatlanod a legnagyobb értékű vagyonod, miért kockáztatnád?!